Elke coach is uniek en dat is helemaal fantastisch!

Elke coach is uniek en dat is helemaal fantastisch! 

Misschien is het grootste verschil tussen een coach en een therapeut wel dat een coach helemaal zichzelf mag en kan zijn. 

Vanuit je eigen levenservaringen en sterktes (vaak overwonnen ‘zwaktes’), bouw je een focus op waardoor mensen zich bij jou gelijkwaardig behandeld voelen.  

Als coach kijk je met je cliënten naar het nu en naar de toekomst, ver graven in het verleden heeft minder een plaats in de coach praktijk.

Coach trajecten zijn daarom vaak efficiënter en voor een bepaalde coach topic.

Zo heb ik zelf al beroep gedaan op meerdere coaches, telkens voor een bepaald onderwerp en eigenlijk elke keer met succes.

Zo was daar coach Chantal die voor mij een challenging gesprekspartner was bij HR problemen in mijn toenmalig bedrijf. Ze was een pittige dame, ze liet me vastgeroeste gedachtengangen in vraag stellen en verbreedde zo mijn perspectief. Ze deed dat in een kantoorruimte, na het ondertekenen van een contract en tot hiertoe was zij de duurste coach die ik heb gehad. 

Bij de ongelooflijke stress periode rond de komst van ons adoptiedochtertje kwam coach Herma via via op mijn pad. Ze nam mij letterlijk mee op pad,  de natuur in, in de weldaad van het bos. Zij was rust en liefde in 1 persoon, net wat ik toen nodig had om mijn lichaam en hart terug te laten vertrouwen.  

Jaren eerder had coach Jolijn mijn gevoelige HSP kantjes al getransformeerd naar eigenschappen van kracht en sterkte. Ik zie ons nog zitten in de schuur van haar huisje in Zeeland met haar kat spinnend op mijn schoot. Wat heb ik veel van haar (en ja ook van haar pluizige assistent :-)) geleerd!

3 coaches, 3 totaal verschillende persoonlijkheden in 3 verschillende settings: kantoor – bos – schuur aan 3 verschillende tarieven:-).

Ze waren voor mij elk waardevol en uniek, elk op hun eigen domein. En elke euro waard!

Als jij ook het gevoel hebt dat je iets voor anderen kan en wil betekenen, dan zit er in jouw misschien wel een coach in wording. 

Het ontdekken van jouw coach pad, dat is mijn focus als coach. Waar kan jij het verschil maken als coach? Als je dit helder kan krijgen,  dan wacht jouw een succesvolle loopbaan als coach.

Elke opleiding van CoachClinic focust op het blootleggen van jouw eigen unieke coach talenten.

Dat is waar wij graag het verschil in maken. www.coachclinic.be of stuur me een persoonlijk mailtje op wendy@coachclinic.be