Opleiding Verbindend Levenscoach (in de Provence!) – nog 3 plekjes beschikbaar

In het voorjaar van 2023 organiseren wij een Opleiding Verbindend Levenscoach op locatie.  We nemen je mee naar het adembenemende decor van de Provence.  Er is een maximaal aantal deelnemers van 12 personen

We leren elkaar eerst kennen in Ekeren, tijdens een 1e lesdag (za 4 maart).  Vervolgens kom je met eigen vervoer (auto of tgv – 4,5 uur reistijd) naar de Provence op zaterdag 25 maart.  Reis je met de trein, dan halen wij je af op het station van Aix-En-Provence.  De 1e dag is gewoon aankomen en ontprikkelen van de reis.  Je mag aankomen wanneer je wil.  Ons lesprogramma start zondagnamiddag en loopt tot donderdagavond 30 maart.  Op vrijdag 31 maart keer je terug huiswaarts.

We logeren op een prachtig domein https://www.oustaouduluberon.com/.  Het is kwalitatief en zelfs een beetje luxueus te noemen.  Lesgever Wendy en Sofie geven het programma en ook Hansbert is erbij voor de nodige extra services. 

De week in de Provence wordt een combinatie van lesmomenten (in een prachtige zaal met zicht op natuur/bergen) en vrije momenten waar je zelf kiest of je alleen of samen met anderen/ons de omgeving verkent, in de verwarmde jacuzzi relaxt of naar het dorp fietst (met de inbegrepen fietsen). 

We ontbijten en lunchen samen (wij zorgen voor de croissantjes en allerlei ander lekkers) en ’s avonds kies je of je (mee) kookt of liever iets anders regelt. 

We zijn zelf hoogsensitief en bieden een interessant programma maar ook veel ademruimte en rustmomenten. 

Prijs:

Voor deze bijzondere opleiding rekenen wij het normale tarief voor een 6-daagse opleiding, namelijk 849 € excl. btw.  Logeerkosten en ontbijt/lunch zijn aan kostprijs en komen uit op gemiddeld 450 €, afhankelijk van de keuze van je kamer.

Totale prijs = 849 € + BTW + 450 € (kan nog iets goedkoper als je in een 2p kamer slaapt).  In deze prijs zit dan inbegrepen: logement in 1 van de 4 comfortabele vakantiehuizen, ontbijt, lunch, koffie/thee/water, gebruik jacuzzi openlucht, eventueel fiets, vervoer van/naar tgv station.

Vervoer:

  • Ofwel kom je met de eigen auto en kan je eventueel samen rijden
  • Ofwel kom je met de tgv.  Er is een rechtstreekse tgv-verbinding vanuit Brussel-zuid naar Aix-En-Provence.  Prijzen tgv zijn afhankelijk van het moment van boeking.  Ons reisbureau kan jullie hiermee helpen. Dit tgv-station ligt op 41min autotijd van ons logeeradres.  Hansbert komt jullie graag ophalen aan het station.

We raden sterk aan om een annulatieverzekering te nemen voor het hele pakket.  Wij bieden dit optioneel aan. 

Inhoud lesprogramma:

Deze opleiding is een levenscoach programma.  Het is een op zichzelf staand programma en heeft geen overlap met andere opleidingen van Coach Clinic.  Het kan een verrijkende aanvulling zijn op andere coach opleidingen die je reeds deed, maar je bent ook welkom zonder vooropleiding.

  • Prikkelende coach oefeningen voor zowel binnen (coach praktijk) als in de natuur (natuurcoaching-wandelcoaching)
  • Helende werkvormen rond kwetsures en negatieve ervaringen uit het verleden
  • Relaties – verbinding – moeilijkheden in relaties – gezinnen
  • Systemisch werk rond familie-gezin-werk
  • Innerlijk kindwerk
  • Luisteren naar je innerlijke stem en je intuïtie
  • Leren omgaan met lastige emoties
  • Ontprikkelen na stress – werkvormen voor binnen en buiten

Naast het officiële lesprogramma zetten we in op verbinding, met onszelf en met anderen.  Het is een programma waar iedereen vrij mag zijn om aan te sluiten bij groepsactiviteiten, maar waar je ook helemaal je eigen gang mag gaan.  Alles is ok. 

Aanmelden kan via hansbert@coachclinic.be – Vragen stellen kan ook via hansbert@coachclinic.be