Visie en missie

Coach Clinic is een erkend opleidingscentrum voor coach opleidingen.

Ons fundament is Coachen vanuit Verbinding, een manier van coachen die de rode draad vormt doorheen onze opleidingen. Wij verwelkomen iedereen die graag mensen wil verder helpen, begeleiden, in beweging zetten,… en wij willen de vaardigheden aanleren om dit op een waardevolle coachende manier te doen.

Wij richten ons niet alleen tot (beginnende) coaches, maar willen ook graag verdieping bieden aan zorgverleners en mensen uit de bedrijfswereld.

Oprichtster Wendy Ceulemans

Wendy Ceulemans - Business Clinic

wendy@coachclinic.be

Verbinding is wat onze maatschappij momenteel het hardste nodig heeft. Door opleidingen en vormingen aan te bieden, met een laagdrempelig karakter, hopen wij met Coach Clinic ons steentje bij te dragen aan meer verbinding tussen mensen.

Mijn professionele leven is onder te verdelen in 2 grote hoofstukken. Ik heb Rechten gestudeerd aan de Universiteit Antwerpen en had jarenlang mijn eigen succesvolle communicatiebedrijf. Omdat ik mensen echt wilde verder helpen ben ik als 2e studie (leven) Psychologie gaan studeren aan de Open Universiteit in Nl, die ik combineerde met een 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie (postgraduaat Vives Hogeschool).  Ik volgde zelf volgende coachopleidingen: Integrale coach Opleiding (essentials + pro), Life Coaching, Loopbaancoach opleiding, Systemisch werk, Coachend Leiderschap, Business Coach opleiding, Trauma (essentials + pro), Burn-out (Master),  Voice Dialogue, opleiding Relaxatiecoach en diverse thematische workshops bij de volgende opleidingscentra: Your Coach, Centrum Open Mind, Voice Dialogue Institute, Bert Hellinger Instituut, Thimoteus en AIHP.

Door de combinatie van mijn werkervaringen vind ik het boeiend om nu coaches op weg te helpen, niet alleen met hun coach vaardigheden, maar ook met hun marketing.

Ik ben 44 jaar en mama van 5 kinderen (Billy 18j, Bram 16j, Robbie 13j, En-Fan 5j en baby Merel) en naast lesgeven en coachen, ben ik ook deels werkzaam als psychotherapeute voor mensen met psychische problemen.

Ik ben getrouwd met Hansbert Vanhove, die deeltijds voor Coach Clinic werkt (promotie en marketing coach).

Last but not least: ik ben hoogsensitief en vind het heerlijk om mijn ervaring (het positieve dat ik heb leren waarderen en het negatieve dat ik grotendeels heb kunnen achterlaten) hierover te delen.

Team lesgevers

De opleidingen van Coach Clinic worden verrijkt met lesgevers uit verschillende disciplines.  Wat zij gemeenschappelijk hebben is hun warme hart voor zowel hun studenten als hun eigen coach cliënten.

Sofie Cloots is psycho-energetisch coach en geeft ook les bij Thimotheus.  Zij is de vaste lesgever van de 6-daagse Intuïtieve Coach opleiding.  Daarnaast is zij mede-lesgever van de HSP coach opleiding, de bezielende kracht achter de Natuurcoach opleiding en verzorgt zij de intuïtieve gastlessen tijdens de 2-jarige Therapeutisch Coach Opleiding.

Onze Locatie

Ons opleidingscentrum Coach Clinic is gevestigd in het hartje van Ekeren, nabij Antwerpen.  Centraal gelegen en toch in het groen. Bereikbaarheid ideaal, met trein, bus en zelfs tram en gratis parking voor de deur.

In het pand is een grote centrale ruimte waarin workshops en opleidingen kunnen doorgaan tot max. 20 personen.  Gedurende de coronaperiode hanteren we een maximum van 12 deelnemers. Verder zijn er nog 3 praktijkruimtes, die we volop benutten om te oefenen tijdens de opleidingen. We heten deelnemers ‘s morgens steeds welkom in onze coffee corner met versgemalen koffie, biologische thee’s en uiteraard koekjes en vers fruit. Bij mooi weer kan iedereen gebruik maken van onze tuin en terras.  Nood aan een bezinningsmomentje?  Trek je even terug op ons meditatieterras.


Routebeschrijving:

Ons adres is Geestenspoor 17/1, 2180 Ekeren.  Op 100m is er een bushalte met rechtstreekse verbindingen vanuit Antwerpen.  Op 900m bevindt zich het treinstation Ekeren, dat als hoofstation goede aansluitingen geeft in vele richtingen.  Op 2 km is er zelfs een tram.

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op de parking voor de deur, zonder betalen en zonder parkeerkaart.

Altijd welkom om alvast eens te komen kijken!