Visie en missie

Coach Clinic is een opleidingscentrum voor coach opleidingen, workshops en begeleiding.

Ons fundament is Coachen vanuit Verbinding, een manier van coachen die de rode draad vormt doorheen onze opleidingen. Wij verwelkomen iedereen die graag mensen wil verder helpen, begeleiden, in beweging zetten,… en wij willen de vaardigheden aanleren om dit op een waardevolle coachende manier te doen.

Wij richten ons niet alleen tot (beginnende) coaches, maar willen ook graag verdieping bieden aan zorgverleners en mensen uit de bedrijfswereld.

Oprichtster Wendy Ceulemans

Wendy Ceulemans - Business Clinic

wendy@coachclinic.be

Verbinding is wat onze maatschappij momenteel het hardste nodig heeft. Door opleidingen en vormingen aan te bieden, met een laagdrempelig karakter, hopen wij met Coach Clinic ons steentje bij te dragen aan meer verbinding tussen mensen.

Mijn professionele leven is onder te verdelen in 2 grote hoofstukken. Ik heb Rechten gestudeerd aan de Universiteit Antwerpen en had jarenlang mijn eigen succesvolle communicatiebedrijf. Omdat ik mensen echt wilde verder helpen ben ik als 2e studie (leven) Psychologie gaan studeren aan de Open Universiteit in Nl, die ik combineerde met een 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie (postgraduaat Vives Hogeschool).  Ik volgde zelf volgende coachopleidingen: Integrale coach Opleiding (essentials + pro), Life Coaching, Loopbaancoach opleiding, Systemisch werk, Coachend Leiderschap, Business Coach opleiding, Trauma (essentials + pro), Burn-out (Master),  Voice Dialogue, opleiding Relaxatiecoach en diverse thematische workshops bij de volgende opleidingscentra: Your Coach, Centrum Open Mind, Voice Dialogue Institute, Bert Hellinger Instituut, Thimotheus en AIHP.

Door de combinatie van mijn werkervaringen vind ik het boeiend om nu coaches op weg te helpen, niet alleen met hun coach vaardigheden, maar ook met hun marketing.

Ik ben 41 jaar en mama van 4 kinderen (Billy 16j, Bram 14j, Robbie 11j en En-Fan 3j) en naast lesgeven en coachen, ben ik ook deels werkzaam als psychotherapeute voor mensen met psychische problemen.

Ik ben getrouwd met Hansbert Vanhove, die deeltijds voor Coach Clinic werkt (promotie en marketing coach).

Last but not least: ik ben hoogsensitief en vind het heerlijk om mijn ervaring (het positieve dat ik heb leren waarderen en het negatieve dat ik grotendeels heb kunnen achterlaten) hierover te delen.

Team lesgevers

De opleidingen van Coach Clinic worden verrijkt met lesgevers uit verschillende disciplines.  Wat zij gemeenschappelijk hebben is hun warme hart voor zowel hun studenten als hun eigen coach cliënten.

Onze Locatie

Ons opleidingscentrum Coach Clinic is gevestigd in een historisch pand in Ekeren-Mariaburg (Noord-Antwerpen).  Vooraan een steenweg, achteraan een groene oase.  Het pand heeft altijd dienst gedaan als plek voor mensen om beter te worden, deze traditie houden we graag in ere.  Daarom leiden we hier graag mensen op die op hun beurt weer andere mensen op weg helpen.

In het pand is een grote centrale ruimte waarin workshops en opleidingen doorgaan tot max. 20 personen. Verder zijn er andere ruimtes voor kleinere groepen en in de zijvleugel ook kleinere praktijkruimtes. We heten deelnemers ‘s morgens steeds welkom in onze coffee corner met versgemalen koffie, biologische thee’s en uiteraard koekjes en vers fruit. Bij mooi weer kan iedereen gebruik maken van onze tuin en terras.  Hoewel je deze wel moet delen met onze 5 kipjes en hun haan.


Het pand is gelegen op de Kapelsesteenweg 581 in de Ekerse deelgemeente Mariaburg. Voor de deur een bushalte met rechtstreekse verbindingen vanuit centrum Antwerpen. Op 5 min loopafstand van treinstation Mariaburg.

Met de auto neemt u de Antwerpse ring, richting Breda, afrit Kapellen/Ekeren (na de afrit komt u bijna onmiddellijk op onze Kapelsesteenweg terecht).  Parkeren kan op de Kapelsesteenweg zelf met parkeerschijf, in  de omringende zijstraten gewoon vrij.  Nergens betalend parkeren en steeds op minimale loopafstand.

Altijd welkom om alvast eens te komen kijken!