Coach Clinic Cirkels – terugkomdagen om in verbinding te blijven

Nog 3 plekjes beschikbaar voor de Cirkel van 29 december.  

Er was al langer vraag en behoefte aan…en nu komen ze er !  Terugkomdagen voor iedereen die een opleiding volgde bij Coach Clinic.  De Coach Clinic Cirkels: om te verbinden, bij te leren, te groeien.  Als supervisie en intervisie.  Om jezelf en anderen te inspireren.  Met een coach praktijk of gewoon voor jezelf.  Alle (ex)-cursisten welkom!

De 1e Coach Clinic Cirkel wordt georganiseerd op donderdag 29 december, van 9.30u tot 16u, door Wendy Ceulemans.  Er komt ook nog een Cirkel door Sofie voorjaar 2023, datum en thema volgt nog.

Thema van de 1e Coach Clinic Cirkel = Emotionele triggers 

Het thema dat het meeste opduikt in de coachpraktijk is dat van emotionele triggers.  Wat bedoelen we daarmee? Wel, soms gebeurt het dat je in een bepaalde situatie op een heftige emotionele manier reageert.   De vraag die dan rijst is: is de huidige situatie heftig?  Of…doet de huidige situatie in jouw systeem een alarmbelletje rinkelen omdat je een ‘koppeling’ maakt met eerdere ervaringen.  Het kan ook zijn dat je bepaalde situaties gaat vermijden, omdat je ze al op voorhand koppelt met een negatief gevoel.  Dan weet je helemaal zeker dat jouw gedrag is ingegeven door eerdere negatieve ervaringen.  Die eerdere ervaringen kunnen bewust of onbewust zijn.  Je kan ze zelf hebben meegemaakt of niet, je kan ze zelfs over-geërfd hebben van je ouders of voorouders.  

Jouw systeem koppelt een bepaalde situatie, een bepaalde persoon, een bepaalde plek met een bepaalde emotie.  Als dit een fijne emotie is, is dat mooi meegenomen.  Maar als dat negatief gekoppeld is, kan dit heftig zijn.  Het kan jou er ook van weerhouden om nieuwe dingen uit te proberen, zoals bv. een nieuwe relatie aangaan of…eindelijk die eigen coach praktijk opstarten of uitbouwen.  Het kan ervoor zorgen dat jij niet met plezier naar je werk gaat of dat je je regelmatig buitengesloten voelt.  Het kan dat je relatie eronder lijdt of je contact met je kinderen, enzovoort.  

Wil jij voor jezelf of voor je cliënten weten hoe je zo een koppeling neutraliseert?  Hoe je leert hoe je in situaties of in contact met anderen, veiligheid kan opbouwen, zodat je niet meer vanuit trigger modus gaat reageren?  In onze Cirkel dag gaan we hier uitgebreid op in met bijhorende technieken.  We combineren hier mentale inzichten met somatische technieken om deze koppeling ook op een body level aan te pakken.  Je kan deze techniek eenvoudig leren toepassen op jezelf en/of inzetten met je cliënten.  

Als negatieve koppelingen hun kracht verliezen, komt er vrijheid en veerkracht.  Het werkt patroon doorbrekend.  

Wil je mee deze boeiende en leerrijke dag mee beleven?

Prijs = 99 € excl. Btw, inclusief lesmateriaal.  

Lesuren zoals altijd: start 9.30u, einde 16u.  

Inschrijven via hansbert@coachclinic.be