Coach Clinic Trauma Cirkels – terugkomdagen om in verbinding te blijven met lichaamswerk

Voor de alumni én de huidige cursisten van de opleidingen Therapeutisch Coach en de opleiding Traumaheling organiseren we vanaf nu regelmatig een Trauma Cirkel.

Mieke Van Raemdonck (ondertussen de vaste assistente van Wendy tijdens de traumaheling) begeleidt deze terugkomsessies rond lichaamswerk/traumawerk.  Zo blijf je in contact met lichaamswerk.  Tijdens de bijeenkomsten doe je samen lichaamswerk, wordt er gewerkt met wat er op dat moment leeft bij jou én heb je de mogelijkheid om eventueel een eigen casus of clientcasus in te brengen.

Meer informatie over Mieke kan je terugvinden op haar website www.purebymie.be.  Je kan haar ook rechtstreeks bereiken op 0497/85.85.92.

De bijeenkomsten gaan door bij Coach Clinic, soms overdag, soms ‘s avonds.

Je hoeft niet op voorhand in te schrijven, het is heel laagdrempelig, je betaalt ter plaatse aan Mieke via payconic of eventueel cash.  Prijs = 50€.  Wil je graag een factuur?  Graag een mailtje aan hansbert@coachclinic.be.

Volgende data:

16 april van 19.30u tot 21.30u, welkom vanaf 19u.

volgende datum: een ochtend begin mei (exacte datum volgt nog)

(vanaf september willen we graag een ritme aanbieden van 2x per maand, 1x overdag, 1x ‘s avonds).

Je mag je verwachten aan kleine groepjes, een veilige begeleiding door Mieke (wie haar kent weet dat ze een heel rustig en zacht persoon is) en aan een uitwisseling met anderen die ook gepassioneerd zijn door lichaamswerk of daarin willen groeien.

CHECK ALTIJD VOOR JE VERTREKT EVEN DEZE PAGINA.  BIJ OVERMACHT OF ZIEKTE ZAL ER OP DEZE PAGINA EEN BERICHT STAAN MOCHT DE TRAUMACIRKEL NIET KUNNEN DOORGAAN.