Coach Clinic Cirkels – terugkomdagen om in verbinding te blijven

4 cirkels per jaar: volgende Cirkel maandag 20 maart met Sofie!

Er was al langer vraag en behoefte aan…en nu zijn ze er !  Terugkomdagen voor iedereen die een opleiding volgde bij Coach Clinic.  De Coach Clinic Cirkels: om te verbinden, bij te leren, te groeien.  Als supervisie en intervisie.  Om jezelf en anderen te inspireren.  Met een coach praktijk of gewoon voor jezelf.  Alle (ex)-cursisten welkom!

De 1e Coach Clinic Cirkel was op 29 dec.  Het was een heerlijk weerzien en we doken samen in de lichaamsgerichte coachoefeningen rond het thema emotionele triggers.  De Cirkels worden om de beurt gegeven door Wendy en Sofie, dus de volgende editie is er eentje van Sofie.  Zij neemt je mee in het verrijkende thema van Spiritualiteit in de Life coach praktijk.

Cirkel maandag 20 maart: Spiritualiteit door Sofie Cloots

Hoe integreer je spiritualiteit in de Life coach praktijk vandaag?  Spiritualiteit en zingeving lokken vaak een dubbel gevoel uit.  Er is een enorme behoefte aan en tegelijkertijd wordt het even vaak afgedaan als té zweverig.  Hoe ga je hiermee om in jouw praktijk?  

Hoe neem je je cliënt mee in een verhaal dat groter is dan het rationele?  Dat diepgaander en verrijkender is.  Dat antwoorden biedt op een level waar je anders niet kan komen.

Sofie weet als geen ander dit thema te brengen op haar eigen, magische manier.

Je mag een prikkelende dag verwachten, met 2 oefeningen om mee te nemen in jouw praktijk of leven en met net dat beetje extra.  

Wil je graag deelnemen aan deze Cirkel?

Er is plaats voor 12 deelnemers.  

Prijs = 99 € excl. Btw, inclusief lesmateriaal.  

Lesuren zoals altijd: start 9.30u, einde 16u.  

Inschrijven via hansbert@coachclinic.be