3 daagse cursus 

Je bent coach of therapeut en je wil (meer) cliënten.  Hoe doe je dit?  Daarover gaat deze 3-daagse cursus.  

Deze cursus is uniek dan omdat ze focust op 2 dingen tegelijkertijd.  Hoe krijg je meer cliënten én hoe doe  je dat op een voor jou comfortabele (= lees ‘veilige’) manier?

In 3 dagen gaan we samen ontdekken welke mogelijkheden er zijn en wat er werkt voor jou.  Er is niet 1 marketing manier.  En ze werken niet allemaal voor jou.  Een voorbeeldje: misschien vind je social media heerlijk en opwindend.  Maar misschien vind je dit overweldigend en voel je je hiervoor juist te kwetsbaar.  Als marketing te overweldigend voelt, dan ga je het niet doen.  Dan word je perfectionistisch, dan ga je uitstellen, dan krijg je er een hekel aan.  Met dus weinig resultaat en geen nieuwe cliënten.  

In 3 dagen ga je uitzoeken wat er nodig is in jouw persoonlijke marketing plan.  Het uitgangspunt is eenvoudig: wat werkt voor jou en je lichaam zal de juiste cliënten opleveren.  

Volgende thema’s komen aan bod:

 • De marketing van jouw praktijk gaat over jou.  Dit is fijn en kwetsbaar tegelijkertijd.  Je zet jezelf als het ware in de etalage.  Wie ben je?  Welk stuk van jezelf laat je zien?  
 • Afstemmen met je doelgroep: wie wil jij als cliënt?  Voor wie ben jij coach of therapeut geworden?  Van welke cliënten word jij blij?
 • Wat is jouw verhaal?  Wat wil jij brengen naar de wereld?  
 • Welke delen van marketing zijn voor jou spannend?  Waar heb je vandaag ruimte voor?  Wat is te spannend?  
 • Welke volgende stappen kan jij nemen?  
 • Wat zijn hulpbronnen die jij kan inschakelen?  Wie of wat kan jou helpen?
 • Authenticiteit in je coach praktijk.  Wat doe je omdat je er blij van wordt?  Wat doe je omdat het zo ‘moet’ of zo ‘hoort’.  
 • Trauma’s rond geld. Geld vragen voor ‘jezelf’ is soms lastig.  Hoe ga je hiermee om.
 • Marketing = het risico nemen om afgewezen te worden.  Niets doen is veiliger, jezelf laten zien houdt risico’s in.  Hoe kan je daar stappen in nemen.
 • Technische moeilijkheden: hoe ga je daarmee om?  Wat besteed je uit, wat doe jezelf?
 • Verschillende promotiemiddelen: van ouderwetse flyers tot instagram stories. Wat past bij jou en wat werkt?

Wat kost het?

449 € excl. btw

Voor wie?

Voor coaches, therapeuten in uiteenlopende vakgebieden die graag (nieuwe) klanten willen verwelkomen in hun praktijk.   

Op welke manier?

In een kleinschalige groep gelijkgestemden (maximum 12 deelnemers) leer je met en van elkaar.  Je krijgt inzichten en informatie aangereikt.  Je leert wat werkt en je ervaart wat goed voelt en haalbaar is.  Je wordt aangemoedigd om stappen te zetten.  Je krijgt deskundige begeleiding en warme ondersteuning.  Jouw mede-cursisten zijn jouw coaches. 

Wanneer?

Deze cursus wordt éénmalig georganiseerd op 3 (bijna) opeenvolgende dagen tijdens de herfstvakantie:

zaterdag 28 oktober + maandag 30 oktober + dinsdag 31 oktober.

Lesdagen lopen van 9.30u tot 16u.

Lesgever

Lesgever Wendy Ceulemans had vroeger een eigen marketing-en communicatiebureau.  Haar marketingkennis combineert met ze met nieuwe psychologische en trauma-gerelateerde inzichten wat deze cursus uniek maakt.  

Hoe inschrijven?

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar hansbert@coachclinic.be.