VISIE EN MISSIE

Business Clinic is een initiatief van Wendy Ceulemans. Business Clinic wil een zinvol én kwalitatief aanbod bieden rond de aanpak van psychosociale risico’s binnen bedrijven en organisaties en op die manier bij dragen tot een betere werkomgeving voor iedereen.

De mens draagt zich in zich reeds alle elementen in zich om zelf antwoord te bieden op de hedendaagse problemen.  In plaats van enkel extern advies, willen we de kracht vanuit de personen en de teams zelf laten komen.  We creëren mee de voorwaarden om deze kwaliteiten te laten groeien en tot volle ontplooiing te laten komen.

Business Clinic wil hierbij graag bijdragen onder de vorm van adviesverlening, trainingen en opleidingen en waar nodig coachen voor personen en teams.

Business Clinic werkt met ervaren en wetenschappelijke opgeleide mensen.  De methode is coachend, de fundering is wetenschappelijk, het mensbeeld hollistisch.


OVER MEZELF EN MIJN TEAM

Ik ben juriste, heb jarenlang een eigen communicatiebedrijf gehad (wat ik heb verkocht) en ben momenteel bevoegd en officieel erkend voor het stellen van psychotherapeutische handelingen door mijn 4-jarige opleiding aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychotherapie (AIHP en Vives Hogeschool), propaedeuse Psychologie aan de Universiteit van Heerlen (Nederland).

Coachende vaardigheden en attitudes leerde ik via de opleiding Integrale Coach (Centrum Open Mind en Your Coach) en een aantal kortere aanvullende thema-opleidingen.

Mijn team bestaat uit ervaren coaches en consultants die elke hun eigen specialiteit hebben ontwikkeld en mee de visie van Business Clinic uitdragen.  Alle medewerkers hebben naast Business Clinic nog minstens 1 andere activiteit wat de nodige innovering en de voortdurende zelfreflectie waarborgt.


DE LOCATIE

CC advertising Gebouw Sfeer verhuur opleidingsruimte coaching vergaderruimte praktijkruimteTrainingen, adviestrajecten en coach-trajecten vinden plaats in uw bedrijf of organisatie of binnen onze eigen unieke locatie.

Ons art deco pand uit 1935 heeft bijzondere uitwerking op de mensen en groepen die hier training volgen.  Verleden, heden en toekomsten vinden hier een plek en inspireert tot duurzaam denken, voelen en handelen.

We verwelkomen hier groepen tot 20 personen, hebben verschillende ruimtes en een groene oase achter ons gebouw die rust uitstraalt.


ONZE WERKWIJZE

The less penguin much salient thus abominably this rethought gosh that jeez oh whistled carelessly more outside chose well spelled thus smoothly much contrite against maladroit much along much charmingly…


ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze opdrachtgever zijn bedrijven en organisaties uit zowel de profit als de non-profit sector.

Omwille van de vertrouwelijkheid van elk dossier kiezen we ervoor om geen namen van bedrijven en organisaties op onze website te plaatsen.  We verstrekken wel graag referenties op vraag.

We bieden zowel oplossingen en advies aan kleine bedrijven als aan afdelingen van middelgrote en grote bedrijven.

Bedrijven en organisaties kunnen kiezen voor een traject voor hun organisatie of voor een persoonlijk traject met 1 of meerdere van hun mensen.