Ons opleidingscentrum Coach Clinic is gevestigd in een historisch pand in Ekeren-Mariaburg (Noord-Antwerpen).  Vooraan een steenweg, achteraan een groene oase.  Het pand heeft altijd dienst gedaan als plek voor mensen om beter te worden, deze traditie houden we graag in ere.  Daarom leiden we hier graag mensen op die op hun beurt weer andere mensen op weg helpen.

In het pand is een grote centrale ruimte waarin workshops en opleidingen doorgaan tot max. 20 personen. Verder zijn er andere ruimtes voor kleinere groepen en in de zijvleugel ook kleinere praktijkruimtes. We heten deelnemers ‘s morgens steeds welkom in onze coffee corner met versgemalen koffie, biologische thee’s en uiteraard koekjes en vers fruit. Bij mooi weer kan iedereen gebruik maken van onze tuin en terras.  Hoewel je deze wel moet delen met onze 5 kipjes en hun haan.


Het pand is gelegen op de Kapelsesteenweg 581 in de Ekerse deelgemeente Mariaburg. Voor de deur een bushalte met rechtstreekse verbindingen vanuit centrum Antwerpen. Op 5 min loopafstand van treinstation Mariaburg.

Met de auto neemt u de Antwerpse ring, richting Breda, afrit Kapellen/Ekeren (na de afrit komt u bijna onmiddellijk op onze Kapelsesteenweg terecht).  Parkeren kan op de Kapelsesteenweg zelf met parkeerschijf, in  de omringende zijstraten gewoon vrij.  Nergens betalend parkeren en steeds op minimale loopafstand.

Altijd welkom om alvast eens te komen kijken!