Infomoment voor de opleiding Life Coach en Therapeutisch Coach

Mensen begeleiden en coachen rond levensproblemen is 1 van de mooiste dingen die er zijn.

Je kan dit doen op een coachende manier, maar soms hebben mensen ook therapie nodig.

Coach trajecten rond levensthema’s zijn krachtig en doen de cliënt groeien en grenzen verleggen.  Ze zijn challenging en doen nadenken.  Ze vragen draagkracht van de cliënt.

Therapeutische trajecten zijn vaak langer en diepgaander.  Het vergt een andere grondhouding van de therapeut.  Ook een grondigere kennis van de verschillende mogelijke thema’s.  De draagkracht van cliënten is kleiner en dus wankeler.

Life Coachen leer je in de 6-daagse basisopleiding Life coachen met eventueel de extra 4-daagse module Verbindend Coachen.

Therapeutisch coachen leer je in een grondig en intensief traject van bijna 2 jaar, waarbij je 1 lesdag om de 3 weken combineert met persoonlijke extra verdieping, intervisie en verbinding met je buddy-groepje.

Wil je meer weten over 1 van deze 2 opleidingen en het precieze verschil tussen beide?  Welkom op onze info-avond op dinsdag 23 maart, 19.30u.

Online Info-avond op 23 maart 19.30u.  

Deze info avond is specifiek bedoeld voor geïnteresseerden in de opleidingen Life Coach en Therapeutisch Coach.  De eerstvolgende reeks Life Coach start in mei.  Er is ook een zomerweek en een reeks in het najaar.  De Therapeutisch Coach opleiding wordt slechts 1x per jaar georganiseerd, de eerstvolgende reeks start in september.

De info-avond is online, maar zowel voor de Life coach als voor de Therapeutische coach opleiding verwachten we dat de lessen gewoon fysiek zullen doorgaan.  Wanneer je aanmeldt krijg je een zoom link doorgemaild.

Aanmelden kan via wendy@coachclinic.be 

Aanmelden op voorhand vereist. Deelname gratis.