Schrijf je in voor ons online-infomoment op 12 januari.

Trendwatchers voorspelden het vorige week: meer en meer mensen gaan in 2021 en de komende jaren een coach inschakelen.  Waar coaching het afgelopen decennium nog een beetje onder de radar bleef, start dit nieuwe decennium met een hele andere energie.  Naar een coach gaan wordt gelukkig steeds meer als de normaalste zaak van de wereld gezien.
De corona-crisis heeft een negatief effect op ons emotioneel en mentaal welzijn.  Geschat wordt dat het aantal burn-outs en persoonlijke crisissen alleen nog maar zal toenemen… Ook de toenemende bewustwording doet mensen meer een beroep doen op coaches.
Voel jij je aangesproken om jouw steentje bij te dragen als coach? Maak het verschil met een kwaliteitsvolle opleiding, een waardevol certificaat, een deontologische beroepsvereniging en onze methode van verbinding.

Online Info-avond op 12 januari van 19.30u tot 21u.  

Op deze online-info avond worden de opleidingen inhoudelijk voorgesteld en kan je kennismaken met de lesgever.  Zo kan je zelf even ervaren en voelen of het iets voor jou is.  De info-avond is deze keer nog online, maar we hopen in het voorjaar opnieuw te mogen starten met echte fysieke lessen.  Wanneer je aanmeldt krijg je een link doorgemaild.

Aanmelden kan via wendy@coachclinic.be 

Aanmelden op voorhand vereist. Deelname gratis.