Infoavond Therapeutische Coach-Opleiding

Op woensdag 6 mei, om 19u ben je welkom op onze infoavond mbt de Therapeutische coach opleiding. 

Op deze avond krijg je meer informatie over deze 2-jarige opleiding.  We gaan ook dieper in op het verschil tussen de Therapeutische coach opleiding en de Life coach opleiding (6 dagen).

In september start er een nieuwe groep voor deze diepgaande en volwaardige opleiding.  Er zijn 10 lesdagen per jaar, telkens 1 vrijdag per maand.

  • Wil je graag voelen of dit iets voor jou zou zijn?
  • Wil je graag meer weten over onze manier van werken?
  • Wil je graag kennismaken met de lesgever Wendy Ceulemans?
  • Wil je graag de sfeer van de locatie eens opsnuiven?

Heel erg welkom om woensdag 6 mei om 19u.  Kom gerust al wat vroeger om eens rond te kijken en iets te drinken.  Einde voorzien rond 20.30u.  

Klik hier en ga naar alle info over de opleiding.

Aanmelden op voorhand vereist. Deelname gratis.

Inschrijven klik hier.


Het infomoment gaat door in ons opleidingscentrum op de Kapelsesteenweg 581 in de Ekerse deelgemeente Mariaburg. Voor de deur is een bushalte met rechtstreekse verbindingen vanuit centrum Antwerpen. Op 5 min loopafstand is het treinstation Mariaburg.

Met de auto neemt u de Antwerpse ring, richting Breda, afrit Kapellen/Ekeren (na de afrit komt u bijna onmiddellijk op onze Kapelsesteenweg terecht).  Parkeren kan op de Kapelsesteenweg zelf met parkeerschijf, in  de omringende zijstraten gewoon vrij.  Nergens betalend parkeren en steeds op minimale loopafstand.

Altijd welkom om alvast eens te komen kijken! 

Voor meer info, mail wendy@coachclinic.be.