Business Clinic sensibilisering

2 daagse marketing coach-praktijk

Wil je graag starten als coach of ben je reeds actief en wil je meer cliënten?

Dan is deze 2-daagse een aanrader!  

Wat houdt het in?

Tijdens lesdag 1 krijg je de kans om jezelf voor te stellen met je praktijk.  De andere deelnemers fungeren als constructief testpanel en je ontdekt de hiaten in je eigen communicatie (storytelling/USP/aanbod).  De 5 stappen naar een succesvolle praktijk worden samen overlopen en je bouwt aan een eigen challenge: wat is goed, wat kan beter.

Hoever je zit met je communicatie is niet belangrijk: of je wel/niet al een website hebt, wel/niet al een naam/logo,…

De periode tussen lesdag 1 en lesdag 2 benut je om je werkpunten te verbeteren en om je communicatie verder op punt te zetten.

Tijdens lesdag 2 komen we terug samen.  Vooruitgang wordt bekeken, besproken, bejubeld en waar nodig constructief aangevuld.  Nu is het tijd om dit verder te communiceren: facebookmarketing, lokale marketing, instagram, google SEO/SEA: je leert wat nodig is en wat je zelf kan doen.

Wanneer?  Data=

op aanvraag

Wat kost het?

Ben je een cursist bij bij Coach Clinic, dan betaal je slechts 160 € (excl. btw) voor de 2-daagse.

Volgde je nog geen opleiding bij Coach Clinic, dan  betaal je 240 € (excl. btw) voor de 2-daagse.

Voor wie?

Voor coaches, therapeuten in uiteenlopende vakgebieden die graag (nieuwe) klanten willen verwelkomen in hun praktijk.   In deze workshop leer je hoe je duurzame klanten opbouwt, die graag terugkomen en met hun mond-aan-mond reclame jouw praktijk groter en sterker maken.   Je krijgt les van Wendy Ceulemans.  Zij heeft reeds 19 jaar ervaring in het begeleiden van zelfstandigen en bedrijven bij hun marketing en communicatie.

Hoe inschrijven?

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@coachclinic.be.